From the simple the best

“From the simple is best” philosophy of market-fresh cuisine. “For us the most extreme things comes from organic farmers from the region. Our map is rather small, mostly seasonal and regional. Our dishes are somewhat easy to prepare, in the sense that we overloaded nothing. “A good product cooked on the spot and adequately seasoned, plus a fine wine – all that is needed!

Breakfast in the Rocaille

The perfect day at Bistrot starts with the right coffee. Craft with the La Marzocco machine from Florence. Small but perfectly formed, the breakfast menu for enjoyable start to the day. Whether Parisian breakfast, Tuscan breakfast or classically and simultaneously purist: Champagne and Chaource, the original French Patisserie from the hotel’s own bakery is like a short break for breakfast at the Champs d’Elysee

Market Fresh Bistro Cuisine

Ab Mittags wird im Rocaille die marktfrische Bistrot-Küche serviert. Französische und toskanische Gerichte, ergänzt durch regionale Klassiker. Bio-Lamm auf Ratatouille, schmackhafte Eintöpfe, feine Quiche oder Pastetchen und auch immer ein veganes Gericht wird es auf der Karte geben. Dazu wechselnde saisonale Klassiker und ein ständiges Angebot von besten Käse- und Schinken-Spezialitäten aus der Toskana, ebenfalls direkt vom Erzeuger. Willkommen sind Gäste zum ausgiebigen Schlemmen, genauso wie auf ein Glas Wein mit einem kleinen leckeren Happen dazu. Selbstverständlich sind beste Zutaten und der Verzicht auf Geschmacksverstärker und sämtliches Chi-Chi. Qualität braucht keine Zusätze.

Vegetarian, vegan or gluten-free?

Vegetarian and vegan options are available daily on the menu, which is based on the season. Our patisserie offers several gluten-free products. If you have specific questions about the products, please contact us.

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